Bevægelser

Eksperimenter

Indimellem har jeg brug for at arbejde med rummet udenfor billedrummet. Her trækker jeg billederne fra hinanden, hægter dem sammen igen med træ eller farve. Laver afprøvninger med lyset og materialerne.

Port 14 – Videodrome

PROKK – Moveo

PROKK – The sky is always blue

Villa og Vovse

Poppy fields

Sort arbejde

Indien 2013

Se lyset 2011

Se lyset er mit bidrag til Prokk udstillingen – transform i filmbyen 2011. Jeg valgte at lave en parafrase over Anna Anchers billede – Frokost før jagten. Jeg har til min installation inviteret 6 kunstnere/arkitekter/fotografer incl. ego. Alle har så indbudt endnu en kunstner. Alle har fået udleveret 1/12 af billedet – frokost før jagten, malet af Anna Ancher. Alle har fået frie tøjler blot skulle alle forholde sig til et eksakt format og str. samt titlen – se lyset.

Deltagerne er skrevet op så den første er min indbudte, den næste er den disse har indbudt. Herefter landet og i parentesen nr. på værket i opsætningen.

Hanne Munk, DK (2) – Marie Munk Hartwig, DK (7) 
Trine Munk hartwig, DK (12) – Mikkel Horsbøl Lauridsen, DK (1) 
Anne Marie Holm, DK (6) – Camilla Grieg, N (8) 
Xavier Vilar de Paz, E (11) – Blanca Adroer, E (5) 
Jacob Ravn Jürgensen, S (4) – Gabriella Dahlman, S (9)
Mia Yates, DK (10) – Abdul Dube, SA (3)

Jeg samlede alle værkerne på udstillingen uden at kende resultatet. Jeg syntes det blev super flot og fungerede fantastisk på udstillingen.

Harbin 2011

Er en isskulptur lavet under isskulpturfestivallen 2011 i Harbin – Kina.
Fra d. 6 – 9 januar, deltog jeg i den internationale isskulpturfestival i Harbin. Udsendt af Århus kommune. Det var en fantastisk spændende og kold affære.
Vi startede i -40 grader, med at æbne den store ice and snow festival d.5 januar. Dagen efter gik vi i gang med at arbejde pæ vores isblok. 1,5 tons is blev sæ forvandlet til en skulptur pæ 2,5 dag. Her kommer et lille udpluk af billeder.

Hængepartier og farvesammenfald 2011

Er en fortsættelse af – tip en titel vind et værk – udstillet samme sted sidste år.
Denne gang tager billederne fat i vores opfattelse af maleriet. Værkerne skræller i bogstavligste forstand lag af maling og lærred af, som var det hud, der hænger i flager. Der bliver skæret ind til benet og vredet rundt, sæ maleriet gær i opløsning og rummet tager over.
Beskueren bliver stillet spørgsmælene er f.eks:
Hængeparti = ligestilling = 2 ens farver = farvesammenfald – eller er det –
Hængeparti = ligevægt = lige store farveomræder = farvesammenfald
Relevante hverdags spørgsmæl bliver i titel, readymades og billedflade knyttet sammen i et stofligt farveunivers, der giver beskueren lyst til at gå på opdagelse.

Tip en titel 2010

Paralleller 2009

Jeg har arbejdet meget med forskellige betydningslag. Det inspirerer mig meget at noget af billedet er skjult, bøde for at lægge afstand, men lige sæ meget for at presse øjet og tanken til at vandre.

Bamboo 2008

Bamboo og the sky is always blue, er billedserier inspireret af vækst, lys og skygge.

Inside out – Upside down 2007

Er inspireret af at jorden er rund, spejlet i ækvator. Hvis man graver dybt nok kommer man ned til kineserne.

Eksperimenter

Indtryk fra USA 2003

En familietur rundt i det vestlige USA og New York i 2003, har sat sine spor i tanke og på lærred.